copy cue & look

User submitted ideas for how we can make the Palette and Light Palette Consoles better
Post Reply
Bastiaan
Posts: 46
Joined: Mon Mar 03, 2008 10:58 am
Location: Amsterdam, Netherlands

copy cue & look

Post by Bastiaan » Tue Nov 11, 2008 7:36 am

Hello,

If I want to copy a cue I press the COPY button. It opens a window (I have the windows UI personality) in fixture copy.

To copy a look I press the LOOK button (S12 does not work there...?!).

To copy a cue I have to press S11. I cannot use the CUE button there!?!

Is it possible that I press the CUE button to copy a cue after I opened the COPY window. I think it is more consistent.

Thanks,

Bastiaan

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: copy cue & look

Post by RobertBell » Tue Nov 11, 2008 11:11 pm

:added: FS1121
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply