New selection option

User submitted ideas for how we can make the Palette and Light Palette Consoles better
Post Reply
MattKlasmeier
Posts: 491
Joined: Tue Oct 23, 2007 1:41 pm
Location: Cincinnati, OH
Contact:

New selection option

Post by MattKlasmeier » Wed Apr 30, 2008 1:34 pm

Under the selection tools would it be possible to get a select interval tool?

1/16 [select][interval] 4 would then give you 1,4,8,12,16

User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Re: New selection option

Post by amoyer » Wed Apr 30, 2008 1:38 pm

MattKlasmeier wrote:1/16 [select][interval] 4 would then give you 1,4,8,12,16
Wouldn't that give you 1, 5, 9, 13 instead?
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

MattKlasmeier
Posts: 491
Joined: Tue Oct 23, 2007 1:41 pm
Location: Cincinnati, OH
Contact:

Re: New selection option

Post by MattKlasmeier » Wed Apr 30, 2008 4:20 pm

Depends on how you count the 1st number. Ok its interval 3 then. I just want the function. Kind of like setting scroller frame numbers on a 520, 15 is actually 16 frames. ;)

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: New selection option

Post by RobertBell » Wed Apr 30, 2008 10:05 pm

Yes
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

MattKlasmeier
Posts: 491
Joined: Tue Oct 23, 2007 1:41 pm
Location: Cincinnati, OH
Contact:

Re: New selection option

Post by MattKlasmeier » Thu May 01, 2008 10:45 am

Robert,

Is that Yes to the function?

MattKlasmeier
Posts: 491
Joined: Tue Oct 23, 2007 1:41 pm
Location: Cincinnati, OH
Contact:

Re: New selection option

Post by MattKlasmeier » Thu May 01, 2008 10:46 am

Any hope of getting a selection tool that would be fixture type?

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: New selection option

Post by RobertBell » Fri May 02, 2008 10:09 pm

Yes - we want to do 3's and 4's etc.

Never thought of fixture type selection. One thing I want added ASAP is something I asked for on Hog II and was ever so happy with it. That is [1] [THRU] [ENTER] which selects fixtures 1 until the next fixture gap or next fixture type.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply