Third screen problem

Welcome to the public forum for the NEO. The next generation of Philips Strand Lighting's theatrical lighting control console.
Post Reply
simon
Posts: 28
Joined: Mon Feb 06, 2012 3:15 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: i'm in an opera house in south of france
Location: Toulon, France

Third screen problem

Post by simon » Mon Dec 05, 2016 3:54 pm

i have a problem with my third screen(with native display port).when i start console with the third screen i can't configure it, the definition is like on a vga monitor. but when i plug it after starting it works well. what can i do.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Third screen problem

Post by BobbyHarrell » Tue Dec 06, 2016 9:35 am

We have seen the same problem. Currently we have not found a fix for this. If you can please send me an email to bobby.harrell@philips.com so that I can get others involved.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

simon
Posts: 28
Joined: Mon Feb 06, 2012 3:15 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: i'm in an opera house in south of france
Location: Toulon, France

Re: Third screen problem

Post by simon » Fri Dec 09, 2016 12:32 pm

thanks

User avatar
philpp
Posts: 70
Joined: Mon Nov 19, 2007 7:27 am

Re: Third screen problem

Post by philpp » Fri Feb 10, 2017 6:02 pm

Boby
Have you find a solution for this problem?
PANADIFFUSION
Dealers, Distributors and Reps (France)

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Third screen problem

Post by BobbyHarrell » Fri Feb 10, 2017 6:52 pm

We may have. I'll be in Dallas, at the factory, next week so I may have more info soon.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
philpp
Posts: 70
Joined: Mon Nov 19, 2007 7:27 am

Re: Third screen problem

Post by philpp » Fri Feb 24, 2017 4:54 pm

Hello Boby
You are come back from Dallas?
May be with an solution or not for the Third screen.
PANADIFFUSION
Dealers, Distributors and Reps (France)

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Third screen problem

Post by BobbyHarrell » Sun Feb 26, 2017 11:22 am

I'll be in Dallas again this coming week where I hope to do more testing on a possible solution.

Sorry it's taking longer than I (and you) had hoped.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
philpp
Posts: 70
Joined: Mon Nov 19, 2007 7:27 am

Re: Third screen problem

Post by philpp » Fri Mar 03, 2017 5:50 pm

Boby, Can be a track for find the problem?
If the console works and the screen is connected to "display port", then the screen run well = same resolution as the other two screens. If you connect the screen before turning on the console, the screen does not have the correct resolution at power on of console and it's not possible to change it, in parameters of windows.
It's better than nothing, but it's not ideal for customers!!!
PANADIFFUSION
Dealers, Distributors and Reps (France)

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Third screen problem

Post by BobbyHarrell » Tue Mar 07, 2017 8:24 am

Yes. That is a good point. I don't find it sufficient but it's better than nothing.

We are now shipping Neo with a new processor. One that has 2 display port connectors. Each console now comes with 2 display port/HDMI adapters. If you purchase a display port to HDMI splitter, you can output to 3 monitors.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply