3rd Touchscreen/windows Layout

Now at over 1,000,000 lines of code, the NEO software emphasizes a Graphical User Interface with Command Line support. Help us make the software better for you.
Post Reply
Brentw
Posts: 2
Joined: Wed Nov 11, 2015 5:15 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: The Children's Museum Indianapolis, Lilly Theater

3rd Touchscreen/windows Layout

Post by Brentw » Mon Mar 14, 2016 10:59 am

Good Afternoon,

I have 3 touchscreens attached to my Neo, all work fine. However, when I put anything on the 3rd touchscreen, which is attached with the display port, (shortcuts or Palettes for example) then go save it in windows Layout manager and reboot the Neo, nothing is on the 3rd screen after startup.
I have that Layout set to Default, but the screen is always blank upon restart.
Is it possible to incorporate the 3rd touchscreen into the layout?

Thank you.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: 3rd Touchscreen/windows Layout

Post by BobbyHarrell » Wed Mar 16, 2016 11:02 pm

I'll discuss with Martin.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
msearancke
Posts: 62
Joined: Thu Jan 30, 2014 4:13 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Auckland, New Zealand

Re: 3rd Touchscreen/windows Layout

Post by msearancke » Wed Mar 16, 2016 11:56 pm

This is a known issue that has been resolved recently and will be in the next release.
Sorry for the inconvenience.

Martin

Post Reply