lookpage change

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
mat
Posts: 448
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

lookpage change

Post by mat » Fri Dec 19, 2014 6:26 am

I experience a strange bug:
when I hit look then Mkey "subpage 2" it doesn't open subpage 2
It writes on the command line: "look sel.sub page" then nothing.

if I want to go to another subpage I have to do do this:
LOOK, SKEY blind preview, MKEY subpage2

strange isn't it?
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2278
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: lookpage change

Post by BobbyHarrell » Sat Dec 20, 2014 12:15 pm

I have reported the bug.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply