CD80 Strand Century Fan

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
SVick42
Posts: 2
Joined: Sat Oct 19, 2013 9:57 am
Primary Venue / Use: University
Where I Am: Louisiana Tech University in Ruston, LA
Location: Ruston, LA

CD80 Strand Century Fan

Post by SVick42 » Sat Oct 19, 2013 10:13 am

Hey guys and gals. So we have a CD80 Strand Century Dimmer Rack with a retro fit CD80 Supervisor and the fan runs continuously (often loud) with no input.

We've turned off the Power Source and turned it back on, checked the fuses and they are in working condition, and we are about to clean out the filter which may or may not be the cause.

I would love to hear your input on this matter. It just seems odd to us that even though the Light board is turned off, the fan runs long and quite audible.

Thank you,
SVick

SVick42
Posts: 2
Joined: Sat Oct 19, 2013 9:57 am
Primary Venue / Use: University
Where I Am: Louisiana Tech University in Ruston, LA
Location: Ruston, LA

Re: CD80 Strand Century Fan

Post by SVick42 » Sat Oct 19, 2013 11:15 am

We have cleaned the filter a bit, panic mode is not engaged, and we are in variation and not fixed fan mode. We are still searching for the problem.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2280
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: CD80 Strand Century Fan

Post by BobbyHarrell » Mon Oct 21, 2013 9:45 pm

I have forwarded this to Strand Tech Support. Call them if you wish. 800.4STRAND.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply