Web Server

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Web Server

Post by amoyer » Tue May 07, 2013 10:56 am

I'm having trouble getting the web server to work on the console.
In 'Hardware Setup' I have enabled the web server and locally from the web browser I can open http://192.168.0.61/index.html but am unable to open it from either another PC connected over ethernet or my iPad over wifi.

Currently running 10.8.6 with a 060 processor.
Suggestions?

Thanks,
Andrew
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2282
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Web Server

Post by BobbyHarrell » Tue May 07, 2013 1:36 pm

all the IP settings are okay? I would use the advanced option from the control panel to get into the Windows network driver and check.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Re: Web Server

Post by amoyer » Tue May 07, 2013 7:51 pm

Everything looks good. I can get to the dimmers from the consoles web browser. From another computer on the network I can remote to the console. I can also use the Century Array program from the same computer. I just can't get to the web page.

Andrew
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2282
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Web Server

Post by BobbyHarrell » Wed May 08, 2013 11:44 am

I want to make sure that I understand, what are you trying to do with the web server? What are you trying to see/use/get to?
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Re: Web Server

Post by amoyer » Wed May 08, 2013 12:23 pm

I was trying to use the mRFU web app (viewtopic.php?f=34&t=3060&p=14978#p16106), but I also can't get to the demo test page (index.html) that is in the web folder either, unless I'm using the web browser on the console.
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

mpeters
Posts: 12
Joined: Wed Jan 06, 2010 5:48 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Dallas, Tx

Re: Web Server

Post by mpeters » Wed May 08, 2013 5:39 pm

For the mRFU to work on a 060 or Vista Processor, you will need to disable the Firewall settings. I have listed below how to turn off the firewall. Let me know if that works. Thanks

1. Exit the Palette OS
2. In the Control Panel select the Systems Tab
3. Scroll Down to the bottom of that window
4. Select Firewall Settings
5. Change it from On to Off
6. Press Apply
7. Press Ok
8. Press Run Palette

Matthew Peters, Tech Support Specialist
office 214-647-7961 cellular 214-794-0922 After hours 1800-4-strand

User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Re: Web Server

Post by amoyer » Wed May 15, 2013 11:13 pm

mpeters wrote:For the mRFU to work on a 060 or Vista Processor, you will need to disable the Firewall settings. I have listed below how to turn off the firewall. Let me know if that works. Thanks
Thanks a lot! I knew there had to be something I was missing. I figured it was something Vista/060 related too.

Andrew
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

Post Reply