Page 1 of 1

Simply Submaster possible?

Posted: Tue Jun 14, 2016 11:03 am
by GerMan
How can one create with it simply Submaster in classical functionality and be of use? As far as I have seen up to now, only singles are possible for CUE lists (Playbacks) on the fader. However, by their use the parametres are not released by Movingheads again.

Here is written in the description for 500ML following:
  • Faders can be either Submasters, Playbacks, or Effects
If I have not seen only the right function, or presently the simply Submaster are not possible. However, I hope that this function can be implemented by a software update.


ciao, Maik

Re: Simply Submaster possible?

Posted: Wed Jun 15, 2016 3:00 pm
by BobbyHarrell
If you press record and then an empty fader, that will get you what you are looking for.

Re: Simply Submaster possible?

Posted: Mon Aug 01, 2016 3:46 am
by GerMan
This does not function with 500ML. With 250ML this has worked always thus.
Record + flash button has here (500ML) no Funtion. Record + Play saves here a Cuelist or a Cue. :cry:

Maik

Re: Simply Submaster possible?

Posted: Mon Aug 01, 2016 6:02 am
by BobbyHarrell
Yes. I understand that it is a Cue. But does it function the same?