Page 2 of 2

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Mon Jul 11, 2016 12:25 pm
by mat
Hi Mick

Thanks for the answer,
I would love this bug to be fixed!

I think it's the IOS update that broke something...

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Tue Jul 19, 2016 7:59 am
by MickCrozier
I ran it up and found it crashing a lot under ios9 so I've spent a couple of days getting v2 up to a release standard, it's not as refined as v1 but brings in compatibility for the various screen sizes. Should be available soon.

As for the output bug, I'll have to play around with it when I get more time. But it appears to be an issue with Palette - irfu code sends the address as it is typed. '1.1' for 1, '1.50' for 50, therefore should do '2.1' as 513. But it doesn't work. I'm sure this used to...

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Tue Jul 19, 2016 11:44 am
by GaryDouglas
I can look into the output spec issue.

What is the exact LUA command that you're sending? This will help me narrow it down....

Thanks!

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Tue Jul 19, 2016 9:11 pm
by MickCrozier
Argh!!!
Thanks Gary but it's my bad - Turns out I am translating 2.1 to 513, well, not properly anyway :mrgreen:
Fix being uploaded to Apple as I type

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Wed Jul 20, 2016 11:31 am
by mat
It has been updated on the apple store, I am in long holidays but I will test it when I am back late august.

Thank you very much for it!

nice new skin of the app by the way...

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Mon Aug 22, 2016 1:46 pm
by mat
well, I tested it today and it works nice for the outputs!

but 2 things:
- on my Ipad mini, when you turn the screen to access the subs it doesn't go back to portrait correctly.Very annoying
It is ok on my iphone

- in outputs mode you can't do: 50@30 enter
It does: 50@off


thanks

Re: IRFU problems (bugs)

Posted: Thu Oct 27, 2016 4:03 pm
by golights
The problem with turning the screen to access the subs and not going back to portrait correctly in not working on my I phone.
Could you look at this please.