Page 1 of 1

(EXE) Remote Sub Display

Posted: Sun Nov 21, 2010 6:02 pm
by RobertBell
Have I already posted this somewhere?
It's useful if you have a need to know where sub levels are (i.e., at a Stage Manager's position) - especially if you are lucky enough to have remoted subs. Can work by re-patching Palette virtual subs to external DMX in from any crap-ass console.

Re: (EXE) Remote Sub Display

Posted: Tue Dec 14, 2010 2:37 pm
by effierosbert
I have a sub pallet board and need to plug in a wireless remote to it...do I use the USB port or is there a way to tap into the internet from the board...how do I turn on the internet from the console...it's not hooked up
thanks

(EXE) Remote Sub Display

Posted: Tue Dec 14, 2010 4:45 pm
by RobertBell
Ethernet is always enabled usually using DHCP. So, just plug in a Cat5 cable from your LAN and go. Your IT guys will understand this if, by chance, you don't.