Page 1 of 1

Century Array V2.1

Posted: Thu Mar 18, 2010 10:23 am
by BrianEvans
http://www.horizoncontrol.com/web/openp ... 0Array.exe

Updates:
- Optimized to run better on older processors.
- Refresh rate is adjustable in "Setup".

Re: Century Array V2.1

Posted: Mon Jun 14, 2010 6:51 am
by mat
Any chance to see century array on iPad?

Re: Century Array V2.1

Posted: Sun Oct 31, 2010 11:18 am
by gooze
I noticed the new Century Array doesn't save it's screen position and size. Could you please change that?
It now opens maximized on my primary screen, I would like it to open on my secondary screen, which it did until version 2.1. Or is it me?

Re: Century Array V2.1

Posted: Sun Apr 05, 2015 9:54 pm
by JohnGrimshaw
Seems that the old links are no longer viable. Any chance of posting a fresh link to this?