Page 1 of 1

HC.Tool request

Posted: Wed Feb 24, 2010 3:22 am
by gooze
Could we have a HC.Tool? I would like to be able to have multiple tools under my variable buttons.

It could be:
Where the switches in the end stand for Select (to make it the active tool for the actual tool button), Select & Apply (to execute the selected tool and keep it active under [TOOL]) and Apply (to keep the current tool under [TOOL], but momentarily execute another tool with the variable)

Re: HC.Tool request

Posted: Thu Jul 01, 2010 10:23 am
by gooze

I mostly like to have this because I use {Check Output} a lot.
It currently takes me (including the SHIFT) 4 keypresses to get there and I also have to look at the screen doing so. To be able to quickly switch back and forth between {Check Output} and {Highlight} or {Colourpicker} via a macro would make me very happy.

Re: HC.Tool request

Posted: Fri Jul 02, 2010 12:31 pm
by RobertBell
:added: BZ158 (may only be SA though as it's hard any other way)