time display

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
mat
Posts: 451
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

time display

Post by mat » Sun Apr 13, 2008 1:58 pm

cue 105 has a time of 25s
I do: goto cue 105 in time 5
in the "this cue" window the time appears as 5s,but in the large cue window it stays 25s(and consequently stops at 20s) :(
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: time display

Post by RobertBell » Sun Apr 13, 2008 7:30 pm

The countdown in the cue time cell with the ~'s shows the original cue time as a starting point. Trust the one in the THIS CUE bubble.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply