Cue List Scrol Lock S9

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
Toast
Posts: 28
Joined: Thu Jan 03, 2008 5:57 pm
Location: Toronto/Mississauga

Cue List Scrol Lock S9

Post by Toast » Mon Feb 25, 2008 7:28 pm

This is all on Cue List 1, not A/B or C/D... Is the cue list supposed to follow the active cue if S9 is not highlighted, and the cue list is fully automated (auto-follows on every cue, and the list is looped)? Does grabbing a fixture and selecting an attribute to see what it's doing in the cue list supposed to change anything? (eg: <301> <enter> <S7>) Even toggling S9 and hitting <go> doesn't bring me to the active cue...

GaryDouglas
Posts: 689
Joined: Thu Oct 11, 2007 9:33 pm
Location: Calgary, Canada

Re: Cue List Scrol Lock S9

Post by GaryDouglas » Mon Feb 25, 2008 9:46 pm

:added: FS495
Gary Douglas - Lead Software Developer - Pathway Connectivity - A Division of Acuity Brands Lighting Canada.

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Cue List Scrol Lock S9

Post by gooze » Wed May 14, 2008 1:03 pm

Scroll Lock cannot be used during the duration of a cue. Is this a bug?
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Cue List Scrol Lock S9

Post by RobertBell » Thu May 15, 2008 10:16 am

Do you mean as a long cue is fading? I also find it annoying that the blue box doesn't work if scroll lock is off and you're running a 3-step chase. You have to press S9 to get the darn box to follow you (not the cue).
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
Toast
Posts: 28
Joined: Thu Jan 03, 2008 5:57 pm
Location: Toronto/Mississauga

Re: Cue List Scrol Lock S9

Post by Toast » Thu May 15, 2008 1:56 pm

We're still having the scroll lock not working. The cue list it's not working on is our Maxedia playlist. The intensity goes up at the top of the cue list and the only thing that changes is the rest of the cue list are 'gobos' (slides locating in the A and B mixer) and the transitions (fades from the A to B mixer and back). We have this cue list on the C/D fader now, and still no scrolling with the active cues... Not even when we are sitting at the bottom of the list and it autofollows back to the top...

Post Reply