Label softkey inconsistant

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands

Label softkey inconsistant

Post by gooze » Fri Feb 08, 2008 2:04 pm

"Label" is S5 when making cues and S12 when adapting cues. I keep pressing the wrong one. Could we make the Label softkey consistant?
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
Posts: 500
Joined: Thu Oct 11, 2007 9:00 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Pittsburgh, Pennsylvania USA
Location: Pittsburgh, Pennsylvania

Re: Label softkey inconsistant

Post by AlanMartello » Fri Feb 08, 2008 9:32 pm

Thanks for bringing this to our attention. Very shortly we will be reviewing all softkeys assignment and command line syntax and will try to address this (and any others we find).
Alan Martello, Ph.D. - System Architect - Horizon Control Inc.

Post Reply