Power switch not working

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
willarki
Posts: 19
Joined: Tue Feb 12, 2008 3:34 am
Location: Canberra, Australia

Power switch not working

Post by willarki » Mon Oct 28, 2013 5:06 pm

Seemingly forever we have had an intermittent problem when swithing on our Classic Palette (Silver version). Sometimes you would have to flick the switch a dozen times or so to get it to start. Over the weekend just passed, one of my operators rang me unable to start it at all. Advised him to unplug all the USB tiles but still no go. Another thought occurred to me that the switch itself was the problem. Yep it sure was. The wires were simply wrapped around the terminals, no solder in evidence, and concealed by a cover. Turns out this was the problem.

Obviously came out of the factory this way all those years ago!!!

:roll:
What I need are programmable, limited distance photons. That'll show the set designer that illuminators are superior!

Classic Palette 1
cheers, Mike

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2277
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Power switch not working

Post by BobbyHarrell » Tue Oct 29, 2013 4:23 pm

I'll talk to the responsible parties about this.

Thanks
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply