Page 1 of 1

10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Posted: Sat Oct 12, 2013 7:03 am
by gooze
On my desk in patch by fixture I can't get the sACN input patch to work. It simply shows an empty field after completing the command. The command line does show the correct patch. It does work for every other type of input (Artnet, Pathport, DMX, etc.).
It also seems to work when I patch a look as an input.

Re: 10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Posted: Mon Oct 14, 2013 10:36 am
by BobbyHarrell
This has been reproduced.

Re: 10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Posted: Mon Oct 14, 2013 1:11 pm
by BobbyHarrell
Please try the latest beta as it may have been addressed there.