10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Post by gooze » Sat Oct 12, 2013 7:03 am

On my desk in patch by fixture I can't get the sACN input patch to work. It simply shows an empty field after completing the command. The command line does show the correct patch. It does work for every other type of input (Artnet, Pathport, DMX, etc.).
It also seems to work when I patch a look as an input.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: 10.8.6 sACN (E1.31) input doesn't work

Post by BobbyHarrell » Fri Nov 08, 2013 1:22 pm

Try the latest beta please.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply