Page 1 of 1

10.8.6 Import show doesn't import (all) effects

Posted: Sat Mar 09, 2013 10:07 am
by gooze
Trying to import cues from a show that contain effects doesn't always result in the same outcome. Sometimes the effects don't import at all, sometimes only a few of them import.
It doesn't matter if you tick 'import as copy' or not.

Channels that contain the effects were all patched in the other show.

Re: 10.8.6 Import show doesn't import (all) effects

Posted: Thu Mar 28, 2013 4:31 pm
by gooze
Bump...

Re: 10.8.6 Import show doesn't import (all) effects

Posted: Sat Mar 30, 2013 10:13 am
by bnortin
Ran into this last night, imported 3 look pages of effects and none of the effects actually showed up. This did work at some point, right? Wasn't it fixed when the "copy cue/look with effects" bug was fixed?

Re: 10.8.6 Import show doesn't import (all) effects

Posted: Sat Jun 15, 2013 10:14 am
by amoyer
Ran into this issue again. Someone created a show offline and managed to screw up a bunch of things. So we tried importing just the main cue stack into a show, but we lose the effects in the cues. We then tried using the file from the offline editor and importing 30+ cue stacks with effects and some look pages into the show and the effects don't show up.