Page 1 of 1

Print show

Posted: Tue Apr 03, 2012 3:11 pm
by PierTis
Hi,
ihave a show that i can't see anything in my PDF Cue Content.
Is it possible to have the PDF correct inside ?(i need to send it quickly)
millepied (2).spf
(46.37 KiB) Downloaded 101 times
Thanks

Re: Print show

Posted: Fri Apr 06, 2012 6:48 pm
by PierTis
How to have a correct cue content PDF ?
Nobody to see it!

Re: Print show

Posted: Fri Apr 06, 2012 7:17 pm
by mat
bonjour Pierrick,
I don't understand why it doesn't work.
if you need a cue content quickly, you can export to ascii, then open in .txt, then save in pdf.

here is the example of what you can have.

hope that help!

Re: Print show

Posted: Fri Apr 06, 2012 8:39 pm
by PierTis
Merci Mat,
i've this problem with differents shows from long time....
-on Cues/QLists
-on Part Cues
-Import show
We have some problems between Live and Tracksheet.
We have some problems on status windows for fixture

ASCII/pass by Word to kill 0 and coma for file it by group....
we have been screen capture to achieve shows..

Our Ballet turn lots of (with 3/4 differents ballets by show ,and 40 ballets in repertoire, 2/3creations by year...
Some Opéras are very bigs (10 by year with 5 creation by year)

And .....we pass too much time to archieve our show...