Create by Updt Q Live/Qonly

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Create by Updt Q Live/Qonly

Post by PierTis » Fri May 13, 2011 12:03 am

Hi,
in Live/Qonly Mode Update to create a Q : Update Tracking
Updates in Live/tracking to create is Ok

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Create by Updt Q Live/Qonly

Post by PierTis » Fri May 13, 2011 12:14 am

If you confirm by RecType/Live it's Ok

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2280
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Create by Updt Q Live/Qonly

Post by BobbyHarrell » Fri May 13, 2011 12:21 pm

Thanks for the info. I always use the general rule, Record to create and Update to edit.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply