Page 1 of 1

10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Tue Oct 12, 2010 12:08 am
by jmac
Since uprading to 10.8.1, the background (Q-list area) color behaves erratically. Usually when booting up the color is not there (just black). At random times the color will show up, and then at equally random times revert to black... Also now, the current cue shows up in white, not the usual yellow.... Any ideas? Thanks.

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Tue Oct 12, 2010 1:14 am
by jmac
I guess the current cue color issue is more related to the channel grid color issue... See other related thread... Thanks.

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Tue Oct 12, 2010 8:44 am
by jmac
Could it be a bad monitor..?

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Fri Oct 15, 2010 10:26 am
by jmac
Cue color problem fixed (bad VGA cable was cutting out yellow signals to monitor).

Still have the background color issue. It comes and goes, and seems to be related to the 10.8.1 upgrade..

Anyone else notice this??

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Fri Oct 15, 2010 11:01 pm
by RobertBell
Occasionally on boot you see faint blue (periwinkle) behind fixture numbers. Going to BLIND and LIVE fixes this. We don't know why this happens. It's a left over colour from pre Ver.10. Can't seem to nail it.

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Posted: Tue Oct 19, 2010 11:05 am
by jmac
My issue is not with channel grid color, but with loss of selected background color for the cue list area..