10.8.1 Background Color Erratic

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

10.8.1 Background Color Erratic

Post by jmac » Tue Oct 12, 2010 12:08 am

Since uprading to 10.8.1, the background (Q-list area) color behaves erratically. Usually when booting up the color is not there (just black). At random times the color will show up, and then at equally random times revert to black... Also now, the current cue shows up in white, not the usual yellow.... Any ideas? Thanks.
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Post by jmac » Tue Oct 12, 2010 1:14 am

I guess the current cue color issue is more related to the channel grid color issue... See other related thread... Thanks.
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Post by jmac » Tue Oct 12, 2010 8:44 am

Could it be a bad monitor..?
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Post by jmac » Fri Oct 15, 2010 10:26 am

Cue color problem fixed (bad VGA cable was cutting out yellow signals to monitor).

Still have the background color issue. It comes and goes, and seems to be related to the 10.8.1 upgrade..

Anyone else notice this??
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Post by RobertBell » Fri Oct 15, 2010 11:01 pm

Occasionally on boot you see faint blue (periwinkle) behind fixture numbers. Going to BLIND and LIVE fixes this. We don't know why this happens. It's a left over colour from pre Ver.10. Can't seem to nail it.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: 10.8.1 Background Color Erratic

Post by jmac » Tue Oct 19, 2010 11:05 am

My issue is not with channel grid color, but with loss of selected background color for the cue list area..
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

Post Reply