Playback Sliders Initialization Issue

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Playback Sliders Initialization Issue

Post by jmac » Wed Jul 21, 2010 8:42 pm

As requested, re-start of issue previously discussed in thread "Playback Slider Causes Dead Blackouts!". Bug tracker FS1668.

Log file (Test-1) for simple show has been sent to Horizon Control, as requested.

Summary of issue:

Playback sliders are set for left as PB Master, and right for XFader.

Start show file with both faders full up (or any position I think).

Using XF slider (before moving PBM slider) to advance thru Q-list causes the issue which is:

Tracked channels show up as blank (no intensity level indicated), and changed channels show up as red-box-zero (as if PBM was full down). All channels go to zero on stage.

Moving the PB master down and up a bit clears the issue.

The problem is basically if you don't move the PBM first, and use the XF (in lieu of Go button) to go to a next Q, you instead go immediately to a blackout condition, which can then only be cleared by moving the PBM down and back up.

This problem persists at least thru 10.6.6..
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Sliders Initialization Issue

Post by jmac » Tue Aug 31, 2010 10:02 pm

Progress.....??
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Playback Sliders Initialization Issue

Post by BobbyHarrell » Tue Sep 07, 2010 10:13 am

back from vacation...will discuss.

Jim...please try it with 10.8.1.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Sliders Initialization Issue

Post by jmac » Sun Sep 19, 2010 4:35 pm

No change with 10.8.1. Problem still the same. I didn't see anything in the release notes mentioning that this issue was addressed, though it is a lengthy list, and I may not understand all the lingo.. Thanks.
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Sliders Initialization Issue

Post by jmac » Fri Oct 15, 2010 10:27 am

This problem still not resolved.....
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

User avatar
Brennan
Posts: 48
Joined: Thu Dec 18, 2008 4:38 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Foothills 130 KM East of the Canadian Rockies.
Location: Calgary, Alberta, Canada
Contact:

Re: Playback Sliders Initialization Issue

Post by Brennan » Wed Oct 20, 2010 6:32 pm

Sounds like 10.8.2 will be released soon (next week?). Hopefully they will have a chance to fix it in that software...
Brennan Berry
Palette Live
v10.8.5 May 17, 2012
v10.8.2 December 10, 2010
v10.6.4 February 24, 2010
v10.6.3 January 11, 2010

House Lighting Technician
Southern Alberta Jubilee Auditorium
Calgary, Alberta, Canada
brennan.berry@gov.ab.ca

Post Reply