importing a cue

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
SimonWatson
Posts: 53
Joined: Wed Aug 13, 2008 5:03 am

importing a cue

Post by SimonWatson » Fri Feb 05, 2010 3:27 pm

We are running a palette vl with 10.6.3. We were just about to start a dress rehearsal when it was discovered that a moving light had been plotted and tracked into the show by mistake. We were not sure how far through the error was and were under time pressure, so I tried to import the cue list from a previous showfile without the plotting error. I unchecked the import copy box, but we could not get rid of the rogue light, the old cue list did not seem to overwrite the current one. I thought that it would. Is this correct or have I missunderstood this function. As it happened the light only tracked through to its first proper use and was easy to replot out.

Cheers

Simon

User avatar
BrianEvans
Posts: 700
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Location: Orlando, Florida

Re: importing a cue

Post by BrianEvans » Fri Feb 05, 2010 3:43 pm

I can confirm that one.
In the meantime, what does work,
is delete the cue list.
Then import.
That worked here.

Seems like overwriting is not happening correctly,
but deleting an item such as 1 cue,
and importing an item then works properly.
Brian Evans - System Specialist - Horizon Control Inc.

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: importing a cue

Post by gooze » Fri Feb 05, 2010 3:50 pm

This is a bug I forgot to report for a long time. Really annoying especially if you have to delete a cue with a lot of tracking fixtures.
Compulite did not replace cues that were on board. That is also not good.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: importing a cue

Post by RobertBell » Fri Feb 05, 2010 3:56 pm

:added: FS#1809 - import without Import A Copy checked does not overwrite
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply