10.6.3 5x5 page

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
AmP
Posts: 23
Joined: Fri Oct 02, 2009 10:20 am
Primary Venue / Use: University
Where I Am: Toronto, Ontario, Canada

10.6.3 5x5 page

Post by AmP » Wed Feb 03, 2010 4:29 pm

I just installed 10.6.3 and recorded around 30 "other" palettes. When I choose tool other and the 5x5 pops up, I can't get it to move to the next page, I only get the first 25 palettes. Is this a bug, or is it only possible to view the first 25 palettes?

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by gooze » Wed Feb 03, 2010 5:36 pm

Try and go to setup -> button array and add 26 at the last tab. Now you can see and select (and apply) other palettes. You need to also setup the 51 if you plan to use more then 50 palettes.

I do think that there should be a fair amount of pages by default. At least two, so people have an example as how to set up the button arrays, which should be also named universally across the board. Also the name century array is used for the same thing.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

AmP
Posts: 23
Joined: Fri Oct 02, 2009 10:20 am
Primary Venue / Use: University
Where I Am: Toronto, Ontario, Canada

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by AmP » Wed Feb 03, 2010 5:57 pm

Is there a trick to that? I can't seem to change anything in that tab. I don't have a physical button array so I never would have thought to look in hardware setup. Could that be why I can't change anything?

User avatar
golights
Posts: 159
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:58 pm
Location: South Of Atlanta

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by golights » Wed Feb 03, 2010 6:11 pm

In hardware setup S3, go to button array S10, select bank d S4, it should say 'other 1', to its left there is a box that says look page S5, scroll down to 'other' and select or highlight, at the bottom it says first button number, change that to 26, press add S6. You should now see in bank d 'other 1' and 'other 26'. Hit OK. press tool and check to see if you can change pages on 'other'. works on the OLE.

AmP
Posts: 23
Joined: Fri Oct 02, 2009 10:20 am
Primary Venue / Use: University
Where I Am: Toronto, Ontario, Canada

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by AmP » Mon Feb 08, 2010 1:28 pm

Yep, that works, thank you!

User avatar
BrianEvans
Posts: 700
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Location: Orlando, Florida

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by BrianEvans » Tue Feb 09, 2010 6:51 am

Amber,

Have you tried the Century Array Application?
http://www.horizoncontrol.com/web/openp ... nloads.htm

This is a handy little tool that can be run on the Palette machine,
or a network machine.
Works wonders on an ELO touch screen.
Brian Evans - System Specialist - Horizon Control Inc.

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by gooze » Tue Feb 09, 2010 8:04 am

With the new software 10.6.3 I wouldn't run it on a console anymore! Suddenly the combination gives me a cpu load of 100%. It used to work perfect before.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
PhilFoleen
Posts: 158
Joined: Thu Apr 03, 2008 8:50 am
Location: New York, NY
Contact:

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by PhilFoleen » Tue Feb 09, 2010 12:44 pm

i can't get the Century Array app to work either. it's not loading my CPU, but when i open the app i see the windows flash briefly and then nothing, but it's still listed as a running app in the task manager. i did check behind the Palette window and it's not there minimized or anything.
If you want to paint with light, you're going to need a Palette

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by gooze » Tue Feb 09, 2010 12:53 pm

It is probably on your second monitor. Windows does that even if the monitor is not physically connected anymore. Try if your windows control panel display setting isn't sending an extra monitor.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
PhilFoleen
Posts: 158
Joined: Thu Apr 03, 2008 8:50 am
Location: New York, NY
Contact:

Re: 10.6.3 5x5 page

Post by PhilFoleen » Tue Feb 09, 2010 12:56 pm

you are partially correct, Gooze. i had the 2nd monitor plugged in, powered up and with the desktop extended, but i had the monitor on the left and the desktop extended to the right. not bad just annoying, but still with no Century Array. However, when i switched the 2nd monitor position to the left to reflect my hardware layout, lo and behold there was the Century Array, and with a close and restart of the Array it's working fine.
If you want to paint with light, you're going to need a Palette

Post Reply