Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by RobertBell » Sat Jul 18, 2009 11:49 pm

jmac wrote:I have played with this a bit more to hopefully get the details correct. I can now say this is not an intermittent thing, it shows up repeatedly w/o fail. I'm running Shell 5.9.4 and Palette 10.6.1003. However, this problem started under 10.4.12.
Repeatibly is good news. Excuse me if I'm being redundant - but for the record - would you please shut down the s/w - restart it (loading last show) - do nothing but repeat the problem then press SHIFT+S1 and document what you did. This gives us complete visibility as to what you have done (including show file, s/w, h/w, button presses etc.)

Thanx
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by jmac » Mon Jul 20, 2009 1:05 am

Thanks. Will do as soon as I can get things set up here at home..
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by jmac » Sat Jul 25, 2009 10:14 pm

RobertBell wrote:
jmac wrote:I have played with this a bit more to hopefully get the details correct. I can now say this is not an intermittent thing, it shows up repeatedly w/o fail. I'm running Shell 5.9.4 and Palette 10.6.1003. However, this problem started under 10.4.12.
Repeatibly is good news. Excuse me if I'm being redundant - but for the record - would you please shut down the s/w - restart it (loading last show) - do nothing but repeat the problem then press SHIFT+S1 and document what you did. This gives us complete visibility as to what you have done (including show file, s/w, h/w, button presses etc.)

Thanx
Robert: Sent three sample feedback reports. I believe the problem also showed up once today just using Go button, which also happened maybe once or twice last spring..... didn't think to save that one.... will next time if it happens again.

There seems to be a problem with the feedback report. For each of the three, I listed three comments itemizing what I did. Apparently only the first one shows up in the report, at least per my email verification. Bobby has confirmed this.

Per Bobby, I have updated to latest beta 10.6.1009. No change. Problem remains intact...
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by RobertBell » Mon Jul 27, 2009 12:00 pm

jmac wrote:There seems to be a problem with the feedback report. For each of the three, I listed three comments itemizing what I did. Apparently only the first one shows up in the report, at least per my email verification.
This is a text/html mail issue. I wish I could force it to include all the text. It seems to be truncating after a <CR-LF>. It's annoying, but rest assured, the log file has your three lines of text in there.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by jmac » Mon Jul 27, 2009 2:56 pm

Ok, glad you have all the info. To summarize, the first report was just using the XF slider, the second was using Go and then the XF slider (both of these were logged right after problem surfaced). The third was taken further down the cue list, to show how the tracking channels go blank. Any questions, let me know. Thanks!
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by jmac » Tue Jul 28, 2009 5:48 pm

Last Call:

* Can anyone duplicate this problem on their console?
* Any possible software fix?
* Do the feedback reports shed any light?

Thanks.
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

GaryDouglas
Posts: 689
Joined: Thu Oct 11, 2007 9:33 pm
Location: Calgary, Canada

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by GaryDouglas » Tue Jul 28, 2009 6:44 pm

Tried at length to reproduce. No luck yet.
Gary Douglas - Lead Software Developer - Pathway Connectivity - A Division of Acuity Brands Lighting Canada.

jmac
Posts: 144
Joined: Wed Mar 11, 2009 11:44 pm
Primary Venue / Use: Local Theatre
Where I Am: New York State
Location: Upstate New York, USA

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by jmac » Thu Jul 30, 2009 10:59 am

GaryDouglas wrote:Tried at length to reproduce. No luck yet.
Thanks, Gary.
Jim Mackenzie
Classic Palette II
10.8.7

User avatar
golights
Posts: 159
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:58 pm
Location: South Of Atlanta

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by golights » Thu Jul 30, 2009 12:10 pm

I have a preset palette48/96 (silver) and have the same problem when i have the faders set to playback master/ crossfade.
Both faders seem to work as a playback masters. If both faders are up and the right fader is pulled down black out on stage with red box around levels. If Left fader is pulled down levels are take to full. The crossfade fader seems to setup the playback master fader as working in reverse order.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2281
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: Playback Slider Causes Unwanted Dead Blackouts!

Post by BobbyHarrell » Thu Jul 30, 2009 12:14 pm

I can't duplicate this on my PVL16. Frustrating.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply