10.6.1 "Snap of Zero" does not work

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
GerMan
Posts: 58
Joined: Sun Jun 28, 2009 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Engineer and Operator
Location: Germany

10.6.1 "Snap of Zero" does not work

Post by GerMan » Mon Jun 29, 2009 1:27 pm

Hello,

since version 10.6.1 the function "Snap of Zero" on a "look" works only with fade in.

If is the fader on 100% (FL), will go fade out to e.g. 95% with everything on zero switched. However, this should be only with "Snap at Full" like that.
Only if one regulates the fader then again easily upward, the final parameters are switched on and continue, as long as one does not repeat the step mentioned on top. :cry:

This mistake is also with the "palette Series - Off-line editor " V10.6.1 reproduceable.
With V10.4.12 "Snap of Zero" works perfectly.

Is the problem known and does give it already an update?


ciao, Maik

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: 10.6.1 "Snap of Zero" does not work

Post by RobertBell » Mon Jun 29, 2009 1:41 pm

GerMan wrote:Is the problem known and does give it already an update?
Thank you - the problem is known and will be fixed in 10.6.2 (beta this week).
Are you on the Beta Test group? If not and you want to be, please e-mail support@horizoncontrol.com.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2335
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: 10.6.1 "Snap of Zero" does not work

Post by BobbyHarrell » Mon Jun 29, 2009 2:21 pm

GerMan,

Thanks for finding that and please do join us for beta testing. It should help determine if any future issues you run into are still being worked on or are fixed in beta.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

Post Reply