F.Y.I

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: F.Y.I

Post by RobertBell » Wed Jul 22, 2009 3:05 pm

If you are running one of the betas (10.6.100x) and you have a Motorola Cancer Distributor handy, please do a FILE|NEW - then type anything using all your panels (subs, PBs, Programming, wheels), then let the dragon out of the den (stick the radio inside the desk and key it), then try each panel again. If you have an issue, please press SHIFT-S1 and describe the issue in the Feedback Log so it gets to us. It may give us some visibility.
Thanx
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

lebh
Posts: 86
Joined: Thu Oct 30, 2008 2:11 am
Location: Beijing China

Re: F.Y.I

Post by lebh » Fri Jul 24, 2009 7:17 pm

Motorola GP2000/A8 Mag One Will produce interference.

User avatar
bnortin
Posts: 249
Joined: Wed Sep 10, 2008 4:03 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Houston, TX
Location: Houston, TX
Contact:

Re: F.Y.I

Post by bnortin » Sat Jul 25, 2009 12:33 pm

Just tried this with a LP VL running 10.6.1008 and a Motorola CP200. I was sitting in a cue, had channels captured and had a few subs up when I keyed up the radio. The subs were still active, although there was a lag when I took them out. I did lose the command line & the A/B cue list. I was not able to type, release channels, release the playback or log feedback. The mouse still worked, and after I reset the desk everything worked fine.

On a side note, while trying this experiment I attempted to record a sub by setting some levels and typing [Shift]+[Rec] and hitting the bump button for Sub 24, but it did not record. I got the pop up box for recording cues/looks, but when I hit the bump button it just bumped Channel 24 to full instead of recording the look....
Attachments
System-2.log
(35.37 KiB) Downloaded 85 times
Bryan Nortin
Electrician - Miller Outdoor Theatre - Houston, TX
ETCP Certified Entertainment Electrician #1619
Light Palette VL 10.8.8
Light Palette Live 10.8.8

User avatar
JohnGrimshaw
Posts: 1233
Joined: Tue Oct 16, 2007 12:51 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: International Man of Mystery
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: F.Y.I

Post by JohnGrimshaw » Sat Jul 25, 2009 7:10 pm

In your software version, you should now be able to just hit [record] then [bump]. Not tried the shifted version since they got it working - maybe it doesn't work like that anymore.
...and for more entertainment industry trivia and useless facts, just ask:
John Grimshaw
Managing Director
Stage Fast Pty Ltd

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: F.Y.I

Post by RobertBell » Mon Jul 27, 2009 11:57 am

bnortin wrote:while trying this experiment I attempted to record a sub by setting some levels and typing [Shift]+[Rec] and hitting the bump button for Sub 24, but it did not record. I got the pop up box for recording cues/looks, but when I hit the bump button it just bumped Channel 24 to full instead of recording the look....
Anybody else seeing this? I've just tested and the old dialogue box rec bump works for me.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2278
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: F.Y.I

Post by BobbyHarrell » Mon Jul 27, 2009 2:05 pm

worked for me too.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
Lotos
Posts: 90
Joined: Tue Jul 29, 2008 7:40 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Burlington, Ontario, Canda
Location: Burlington, Ontario, Canda

Re: F.Y.I

Post by Lotos » Mon Jul 27, 2009 3:46 pm

Ditto, records fine for me.

I have had this happen in the past however, if you 'bump' before the dialog box has taken focus... Resulting in the bump getting locked in, and the record not happening.
Alex Boxall | Venue Technician
Burlington Performing Arts Centre

User avatar
bnortin
Posts: 249
Joined: Wed Sep 10, 2008 4:03 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Houston, TX
Location: Houston, TX
Contact:

Re: F.Y.I

Post by bnortin » Mon Jul 27, 2009 3:55 pm

It looks like the same problem Terry mentioned here:
viewtopic.php?f=13&t=2208

The issue wasn't with the subs recording, but rather getting the look on the physical handle. I could see the sub I recorded in the look display but the actual faders were controlling channels 1-24 like a 2-scene preset. This happened even when I changed sub pages on the drop down box next to the virtual subs. I just upgraded to 10.6.1009 and everything seems ok now.
Bryan Nortin
Electrician - Miller Outdoor Theatre - Houston, TX
ETCP Certified Entertainment Electrician #1619
Light Palette VL 10.8.8
Light Palette Live 10.8.8

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2278
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: F.Y.I

Post by BobbyHarrell » Mon Jul 27, 2009 4:08 pm

yes. We believe this is fixed now and will likely move .1009 to 10.6.2 unless something else comes up.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
Brennan
Posts: 48
Joined: Thu Dec 18, 2008 4:38 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Foothills 130 KM East of the Canadian Rockies.
Location: Calgary, Alberta, Canada
Contact:

Re: F.Y.I Radios

Post by Brennan » Sat Aug 08, 2009 11:54 pm

Is there any word on a fix for the Motorola problem? I had my Motorola Radius CP200 cause the buttons to lock sometime between preshow check and house out. Apparently I wasn't keeping it far enough away from the console (Light Palette Live). Bad stage hand, no doughnut....
Brennan Berry
Palette Live
v10.8.5 May 17, 2012
v10.8.2 December 10, 2010
v10.6.4 February 24, 2010
v10.6.3 January 11, 2010

House Lighting Technician
Southern Alberta Jubilee Auditorium
Calgary, Alberta, Canada
brennan.berry@gov.ab.ca

Post Reply