Updating looks and groups in blind

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
SimonWatson
Posts: 53
Joined: Wed Aug 13, 2008 5:03 am

Updating looks and groups in blind

Post by SimonWatson » Thu Oct 09, 2008 7:29 am

If I have a state on stage and the LD adds in some channels. He is taking ages to make up his mind as to whether or not he likes them, so I go into blind to make a group out of those 7 channels he always calls up together. Now when he says "yes I like this, update the cue", but when I go back live and press update, the desk trys to update the group I just created. If I use Update Cue #, it seems to try to put this cue into the new group

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Updating looks and groups in blind

Post by RobertBell » Thu Oct 09, 2008 9:49 am

Your problem is when you enter BLIND, it is PREVIEWING the current cue. Look in the status area (lower right) to see what is loaded/previewed in Blind. So, the changes you were making were in addition to what was being previewed.

To solve this, when you go to blind, press REL REL to clear the PREVIEW'd item. Then you're working from a clean slate.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

SimonWatson
Posts: 53
Joined: Wed Aug 13, 2008 5:03 am

Re: Updating looks and groups in blind

Post by SimonWatson » Fri Oct 10, 2008 4:18 am

Thanks Robert

Post Reply