Remote Video not completely updating

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
PhilFoleen
Posts: 158
Joined: Thu Apr 03, 2008 8:50 am
Location: New York, NY
Contact:

Remote Video not completely updating

Post by PhilFoleen » Wed Oct 08, 2008 9:32 am

When I log in to a LP VL with my laptop as a Remote Video I'm having screen updating issues. While logged into the console, I can move about the show itself, the command line updates as the programmer is punching keys; BUT when he switches between states( Color Mixing, Position, etc) my contextual bubbles don't follow. While I'm stuck in one, I am able to see the commands come up on the command line in reference to the new info(e.g. position commands) but i don't get the degree information etc; and if an effect is pulled up it shows up in the "Running Effects" window.

I'm just confused on how I can have a constantly updating command line, but that other portion of the software isn't able to keep up. any ideas?
If you want to paint with light, you're going to need a Palette

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Remote Video not completely updating

Post by RobertBell » Wed Oct 08, 2008 12:45 pm

:added: FS#1057 - on remote video sessions, have main encoder bubbles follow main desk
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply