SYMBOL RFU and 520

Is this a feature? Is this a bug? Give us feedback to make it better!
Post Reply
User avatar
Posts: 12
Joined: Wed Dec 19, 2007 1:12 pm
Location: guelph ontario

SYMBOL RFU and 520

Post by RonFoley » Fri Apr 25, 2008 1:18 pm

we have a Symbol RFU running the old Hand Held Software for a 520 .

today the Head LX patched (6) dimmers to a channel from the deck with the RFU
the display on the RFU showed the patch.
running the channel from the RFU , all (6) dimmers were comming up as expected
going to the console and running the channel, the (6) dimmers also were working.

however, when he checked the Patch on the Console, the dimmers were not patched
they stayed as the 1-1 they were before.


ron foley

Posts: 286
Joined: Thu Oct 18, 2007 1:45 pm
Location: London, UK (mainly)

Re: SYMBOL RFU and 520

Post by RobHalliday » Sun Apr 27, 2008 6:25 pm

Is this on a 520 or a Palette?

If a 520, I wonder if the patch screen was somehow set to display the 'other' of the two patches that a 500-series console can hold simultaneously? On the right of the screen somewhere it should say 'Live:' and 'Edit:' with a number after each. Make sure the numbers are the same (ie. both 1 or both 2).


Post Reply