Copy dialog

User submitted ideas for how we can make the Palette and Light Palette Consoles better
Post Reply
User avatar
TaineGilliam
Posts: 1183
Joined: Tue Oct 23, 2007 5:15 pm
Location: Cleveland, OH
Contact:

Copy dialog

Post by TaineGilliam » Thu Nov 20, 2008 6:12 pm

It would be VERY cool if Text Match would work in the copy dialog fields. The would be especially fun in the copy fixture dialog if you have named your groups well.

It would also be very helpful if the copy fixture dialog Group button would be page sticky. Always popping up with Sub Page 1 (even when Sub Page 1 is empty) is a real time/keystroke waster.

Same ideas would be useful in the Apply palettes dialogs - page sticky-ness and text match.

Taine

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Copy dialog

Post by RobertBell » Fri Nov 21, 2008 11:23 am

How are you launching Apply Palettes? I always use [1] [@] [S5-Position] and it opens up to the right Look Page.
It would also be very helpful if the copy fixture dialog Group button would be page sticky. Always popping up with Sub Page 1 (even when Sub Page 1 is empty) is a real time/keystroke waster.
:added: FS1160
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
TaineGilliam
Posts: 1183
Joined: Tue Oct 23, 2007 5:15 pm
Location: Cleveland, OH
Contact:

Re: Copy dialog

Post by TaineGilliam » Fri Nov 21, 2008 12:41 pm

Yes, Robert, using [@] [Sx - Family] does open to the page. [@] [Look] isn't sticky. On the OLE, P is a nice shortcut to the Apply Levels dialog also.

And having [@] [Group] at least default to the Group page in the dialog until we get the command line version would be great.

Taine

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Copy dialog

Post by RobertBell » Mon Nov 24, 2008 5:32 pm

TaineGilliam wrote:And having [@] [Group] at least default to the Group page in the dialog until we get the command line version would be great.
For what? Group At Level (as palette - i.e., Intensity Palette?)
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
TaineGilliam
Posts: 1183
Joined: Tue Oct 23, 2007 5:15 pm
Location: Cleveland, OH
Contact:

Re: Copy dialog

Post by TaineGilliam » Thu Dec 18, 2008 5:30 pm

Exactly what I had in mind. Maybe use [Group] / [Shift-Group] to decide dialog ot not based on the Windows-UI or not.

Taine

Post Reply