Page 1 of 1

Bump to Record...

Posted: Tue Feb 19, 2008 1:29 am
by JohnGrimshaw
Although V10.0.1 has removed this feature from direct use, I have just discovered that you can still use record + bump...

You just have to hit "Shift+Record" to get the dialogue box first. Then the bump button records just as it used to.

Re: Bump to Record...

Posted: Tue Feb 19, 2008 9:29 am
by RobertBell
Also, while using a command line personality, SHIFT REC SELECT work (as it used to)

Re: Bump to Record...

Posted: Mon Jun 02, 2008 11:53 am
by AmberTomlin
additional tip for users who havn't seen it is..

[SHIFT] + [REC] [SHIFT] [BUMP] ......

Is a qucik way or recording subs / palettes but allows you to add a label in quickly.

:)