Remove Redunded Data All Q

Questions on Palette and Light Palette operation and features
PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Remove Redunded Data All Q

Post by PierTis » Sat Mar 29, 2008 5:48 am

Remove Redunded Data All Q :
on my schow make it and see after in Q200/226 : Ch 901/953 GO OUT
what's wrong, from me ?
songe28A1109.spf
(49.18 KiB) Downloaded 98 times

User avatar
mat
Posts: 451
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by mat » Tue Apr 01, 2008 10:05 am

i tried it and in fact it is strange, in cue 201 i remove redundant data all cues and chan 801/957 which have levels are deleted till the end of the show :shock:
It is as if i did 801/957 @ 00 in tracking mode.
Weird
channels with intensities are considered as redundant data?
Can someone help for this?
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by gooze » Tue Apr 01, 2008 12:41 pm

Remove redundant data shouldn't change anything to the cue. If - in tracking mode - a channel is at 50% in cue 21 and nothing changes to that channel until the end of the show, but you give the channel a level of 50% in cue 30, then that's considered as redundant data. The level of 50% is displayed as white in cue 30. If you change the level in cue 21 to 55%, the same data in cue 30 becomes meaningful. The level changes to a colour (dependant of the personality you are in) but it's still 50%.
If the levels change after just the command Remove redundant data, then it must be considered as a bug in my opinion.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
mat
Posts: 451
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by mat » Tue Apr 01, 2008 2:48 pm

I think so
could you try it with piertis show?
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by gooze » Tue Apr 01, 2008 3:28 pm

It's a bug, but here is a workaround. If you first unblock cue 140, then remove all redundant data, then block cue 140, you get what you want. Simple comme bonjour, n'est ce pas?
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by PierTis » Tue Apr 01, 2008 3:35 pm

and one more détail,
during the répétition my blocks cues (in restitution) have no indication of white 0 in live, it's like normal cues( in blind it's correct) .
thanks for your help !

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by gooze » Tue Apr 01, 2008 3:38 pm

On the off-line editor the white lines appear correctly. I use 10.3.5.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by PierTis » Tue Apr 01, 2008 4:04 pm

Goto Q290 "Z" Go Back and Go
it's like my restitution on LP

User avatar
mat
Posts: 451
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by mat » Tue Apr 01, 2008 4:14 pm

simple comme bonjour! Thanks Gooze
bug by the way......
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Remove Redunded Data All Q

Post by gooze » Sat May 17, 2008 5:49 am

I have something similar. If I remove redundant data from all of my cues, something goes wrong around the one blocked cue of the show. Remove rdundant data all cues shouldn't touch the block cues. Now it does alter some data of the block cue, but not all... Could someone else look into this?
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

Post Reply