Q time Up

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Q time Up

Post by PierTis » Fri Mar 07, 2008 8:47 am

Q1 F10/time 11 Enter
Q1 F10/Time M1/Q Time 7 Enter(Cue 1 Up 7 *on the Commande ligne modified Up/Down)is it possible having here modication just on time Up and not plotting Up Time...Down Time....
thanks

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Q time Up

Post by RobertBell » Fri Mar 07, 2008 9:14 am

I don't see a modification of CUE TIME changing my DOWN TIME (are you?)

You can also type [CUE] [x] [S10-TIME] [5] [ENTER] without using the green m-keys to just change the UP time.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Q time Up

Post by PierTis » Fri Mar 07, 2008 7:37 pm

it's just, when you have a Time Up and Down 5"
and want modifie Up Time only 2"
Q x Time Up 2" Enter (for the moment i need to make Q x Time UP 2" Time Down 5" Enter)

Post Reply