Page 1 of 1

select cuelist

Posted: Mon Feb 18, 2008 12:16 pm
by mat
I remember someone talked about that but i can't find the topic.....
Why can't we choose the hardware position of the cuelist we create?

Re: select cuelist

Posted: Mon Feb 18, 2008 8:05 pm
by RobertBell
The Cue List is ordered from Top To Bottom on the hardware from A/B, then C/D then PB1, PB2 etc. to PB12 on the Light Palette. If you right click on a cue list, you can choose Playback Page which puts a line above the cue list, making that cue list arrive on PB1 and all others after that until the next Playback Page.

What you can't do yet is have PB1, PB2, PB3 etc. blank and have something on PB12. This functionality is 'on the list' of things to do.

Re: select cuelist

Posted: Tue Feb 19, 2008 11:25 am
by mat
nice to hear