Page 1 of 1

Default color attribute is Red?

Posted: Mon Apr 28, 2014 12:51 pm
by matj6876
Hi folks

I run lights for a church and I seem to have messed up my messed up my show file.

When I load it up, 4 of my lights have a default color attribute of 100% Red.
I'm not sure if "default attribute" is the right terms but it's the attribute value when I load the file or when I release all cues & looks.

You can see it in the screen shot attached.
Red_stuck_edit.png
Screenshot of the "stuck" attributes
Red_stuck_edit.png (39.18 KiB) Viewed 1129 times
Are any of you able to tell me how to set this back? Thanks in advance.

Cheers

MattJ

Re: Default color attribute is Red?

Posted: Mon Apr 28, 2014 3:19 pm
by BobbyHarrell
Probably depends on where the data is coming from. Send the showfile and I'll take a look.

Re: Default color attribute is Red?

Posted: Mon Apr 28, 2014 10:17 pm
by matj6876
Sure thing. Thanks
RPC_MASTER.spf
Show File
(48.29 KiB) Downloaded 65 times

Re: Default color attribute is Red?

Posted: Tue Apr 29, 2014 8:43 am
by BobbyHarrell
So when I loaded the file, no fixtures show any color or intensity value on the channel grid. I then went through every sub/cue to see if something was outputting and was finding nothing that had only those 4 fixtures programmed into it. Therefore, I can't answer the question determining where this is coming from.

What happens when you Release everything? What happens when you release all cue lists? Does it go away?
In hardware setup > console...do you have Hold Delta Levels checked? Force Outputs on Startup? I'm not sure if either one of these would affect it but it's worth changing and restarting the PaletteOS.