Page 1 of 1

10.8.4 FX from sub to cue

Posted: Fri Nov 11, 2011 11:12 pm
by TerryHynes
Is there any way of recording an intensity effect(Random Strobe) that is currently in a sub to a cue? I can't figure this one out - if it is at all possible.

Re: 10.8.4 FX from sub to cue

Posted: Sat Nov 12, 2011 12:16 am
by BrianEvans
"Load" the look into the programmer.
Knockout all unwanted fixtures and / or effects, record to a cue "Delta".

Re: 10.8.4 FX from sub to cue

Posted: Sat Nov 12, 2011 9:33 am
by TerryHynes
Thanks, Brian. I had tried this before, but the one step that was missing was the look handle had to be up before loading the look to the programmer. So the whole process was: Run the look handle to full - effect is now running. Then Load the look. Then record delta. I knew we could do it. Cheers.