virtual Arry

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
User avatar
SkipG
Posts: 40
Joined: Thu Jun 05, 2008 6:23 am
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Live 24 / 364 TV
Location: St. Petersburg, Fl.

virtual Arry

Post by SkipG » Sun Apr 17, 2011 1:35 pm

I have a question adout the virtual arry, I am using it on the VL palette. Is there a way to have it come up on a second monitor on reboot or startup. This is horizon arry.

User avatar
gooze
Posts: 1760
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:42 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

virtual Arry

Post by gooze » Mon Apr 18, 2011 3:14 am

I use the open source app century array for that. It runs on the console and my second monitor is a touch screen so that is very useful.
If there are many moving lights in the show I have to shut it down during the show to make sure the moves are smooth.
Is also connects to the console via wifi or Ethernet and runs on a remote PC or laptop.
Last edited by gooze on Tue Apr 19, 2011 2:24 pm, edited 1 time in total.
Floriaan Ganzevoort - Lighting designer
THEATERMACHINE design. production. operations.

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2278
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: virtual Arry

Post by BobbyHarrell » Tue Apr 19, 2011 2:21 pm

Yes. Skip. I do the same thing that Gooze does and use the Button Array from OpenPalette.

You can find it at http://www.openpalette.org.
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
SkipG
Posts: 40
Joined: Thu Jun 05, 2008 6:23 am
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Live 24 / 364 TV
Location: St. Petersburg, Fl.

Re: Open palette Arry

Post by SkipG » Thu Apr 21, 2011 3:17 pm

Yes, I am using the one from Open palette, but works fine, how can I get it to come up automatically on a second screen when I reboot the palette?

Thanks guys……..

Post Reply