Page 1 of 1

Calling a Ch. At SubMaster/Gr to having a Link

Posted: Thu Apr 14, 2011 12:55 pm
by PierTis
Hi,
how calling a fCh. at a Submaster or group (to having a Link)?
Have i forget something?

Re: Calling a Ch. At SubMaster/Gr to having a Link

Posted: Thu Apr 14, 2011 1:47 pm
by PierTis
i try Ch.At Look Gr/Submaster Apply Palette on Laptop it's OK
Button Array Group on (Select)/Apply on Laptop it's OK
But not on my LP

Re: Calling a Ch. At SubMaster/Gr to having a Link

Posted: Fri Apr 15, 2011 2:06 pm
by PierTis
i've restarted the LP and it's OK now