Page 1 of 1

Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Thu Mar 25, 2010 12:00 pm
by alexfabozzi
I was recently on a job where we had to copy a cue list with 14 cues several times over to work through a vision net setup. We would change the color for every q-list and tracking would take care of the rest. This way when a button was hit on vision net the appropriate "color" cue list would be triggered.

When we dropped the show onto a rack palette backstage we found that the variables needed to run the vision net disappeared... this was due to error previously by starting a show file without them.

I figured that this was no real problem because while I can't import variables for a show I can import Cue Lists.
We started an old show with the variables still intact and imported a cue list to test. The cue timing and intensity was all there but the effects were missing.

We ended up having to rebuild those effects on a show file that already contained the variable for vision net.

Working on 10.6.4 by the way.

Did I do something wrong or are effects not imported when importing a cue list from another show file??

Thanks,
Alex

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Thu Mar 25, 2010 12:44 pm
by RobertBell
Known bug. Sorry for the pain.

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Mon May 17, 2010 12:52 pm
by bnortin
I haven't run into the cue list issue, but I have had problems with importing look pages with effects on them. I've also had some problems with copying and moving looks with effects. Does this particular "known bug" include all of these issues or should I make a new post?

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Mon May 17, 2010 3:00 pm
by RobertBell
All related. Sorry again.

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Sat Jun 12, 2010 10:02 am
by Lizzz
Is it also a known bug for Independent timing on attributes? in my case on the colors.

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Fri Jun 18, 2010 9:39 pm
by alexfabozzi
I just did a little test and it seems to keep independent timings.

-Alex

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Wed Apr 27, 2011 12:33 am
by bnortin
Still happening in 10.8.3...any news?

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Wed Apr 27, 2011 8:23 am
by BobbyHarrell
I had forgotten about it. Placed on the list.

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Wed Apr 27, 2011 1:51 pm
by bnortin
Thanks Bobby. I saw the release note in the Beta about the issue with copying effects being fixed, any word on moving cues/looks or importing from a different show file?

Re: Importing Cue Lists/ Missing Effects

Posted: Thu Apr 28, 2011 11:43 am
by BobbyHarrell
at this point, I can only report that it is on the list. No further update at this time.