Configuring N21 nodes on Palette

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
foxrider
Posts: 8
Joined: Fri Oct 09, 2009 1:09 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Singapore, Singapore

Configuring N21 nodes on Palette

Post by foxrider » Tue Mar 02, 2010 12:49 pm

Hi,

I'm encountering problems using the web browser on a Light Palette and a Rack Palette console to edit the configurations of the N21 nodes. I'm able to log in and view the configuration and when I type in the passcode and try to edit,there will be a popup window displaying "object error" and I won't be able to edit any of the fields. Is there any settings that went wrong on the console as I'm able to edit using a laptop and web browser. Please help. Thanks.

User avatar
bnortin
Posts: 249
Joined: Wed Sep 10, 2008 4:03 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Houston, TX
Location: Houston, TX
Contact:

Re: Configuring N21 nodes on Palette

Post by bnortin » Tue Mar 02, 2010 1:02 pm

Are you using Firefox or Internet Explorer? The nodes like to be configured with Firefox, which should be in the "Additional Apps" section of the Control Panel. If it's not there you can install it by going here:

viewtopic.php?f=28&t=1707&p=8957&hilit=Firefox#p8957
Bryan Nortin
Electrician - Miller Outdoor Theatre - Houston, TX
ETCP Certified Entertainment Electrician #1619
Light Palette VL 10.8.8
Light Palette Live 10.8.8

foxrider
Posts: 8
Joined: Fri Oct 09, 2009 1:09 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Singapore, Singapore

Re: Configuring N21 nodes on Palette

Post by foxrider » Tue Mar 02, 2010 1:04 pm

bnortin wrote:Are you using Firefox or Internet Explorer? The nodes like to be configured with Firefox, which should be in the "Additional Apps" section of the Control Panel. If it's not there you can install it by going here:

viewtopic.php?f=28&t=1707&p=8957&hilit=Firefox#p8957
That's was a really fast answer. Thank you for the link.

User avatar
JohnGrimshaw
Posts: 1233
Joined: Tue Oct 16, 2007 12:51 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: International Man of Mystery
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: Configuring N21 nodes on Palette

Post by JohnGrimshaw » Tue Mar 02, 2010 4:26 pm

Is it not about time this was fixed permanently in the console updates?
...and for more entertainment industry trivia and useless facts, just ask:
John Grimshaw
Managing Director
Stage Fast Pty Ltd

User avatar
bnortin
Posts: 249
Joined: Wed Sep 10, 2008 4:03 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: Houston, TX
Location: Houston, TX
Contact:

Re: Configuring N21 nodes on Palette

Post by bnortin » Tue Mar 02, 2010 5:05 pm

I vaguely remember a discussion about the newer processors shipping with Firefox in the additional apps folder, but if you had an old one you had to install it yourself. What would be nice is to see Firefox replace IE in the control panel display.
Bryan Nortin
Electrician - Miller Outdoor Theatre - Houston, TX
ETCP Certified Entertainment Electrician #1619
Light Palette VL 10.8.8
Light Palette Live 10.8.8

Post Reply