New show file

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
User avatar
barbarab
Posts: 115
Joined: Mon Jun 02, 2008 12:19 pm
Location: Charlotte, NC

New show file

Post by barbarab » Sun Feb 21, 2010 2:07 pm

If I create a new show file or use the Sample Show, what do I need to do to get outputs to work?
Outputs are enabled, and the IP address looks correct.
If I open an old show file, outputs work.
Thanks!

User avatar
golights
Posts: 159
Joined: Mon Feb 04, 2008 2:58 pm
Location: South Of Atlanta

Re: New show file

Post by golights » Sun Feb 21, 2010 2:41 pm

Go to Patch and select patch routing. In the source column change the output (route) you need active from disabled to live data.

User avatar
barbarab
Posts: 115
Joined: Mon Jun 02, 2008 12:19 pm
Location: Charlotte, NC

Re: New show file

Post by barbarab » Sun Feb 21, 2010 2:51 pm

Thank you!

Post Reply