running effects with submasters

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
tomnizinski
Posts: 10
Joined: Tue May 19, 2009 4:02 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Chicago, IL

running effects with submasters

Post by tomnizinski » Tue Jun 09, 2009 12:37 pm

I loaded some chase effects onto submasters to be used on the backlights for a music performance. I am working with Pixel Range 44s. I had a cue running with all lights up and wanted to bring a chase into the back lights. I recorded everything in delta. When a bring up a submaster with a chase it does activate, but instead of comming in smoothly with the fader it appears to pop on very brightly before the chase takes over

User avatar
BobbyHarrell
Posts: 2282
Joined: Fri Oct 12, 2007 10:51 am
Location: Livingston, NJ
Contact:

Re: running effects with submasters

Post by BobbyHarrell » Tue Jun 09, 2009 2:26 pm

can you post a showfile and let us know what sub?
Bobby Harrell - Product Specialist
Philips Entertainment - Strand Lighting

User avatar
mat
Posts: 448
Joined: Thu Nov 15, 2007 12:05 pm
Primary Venue / Use: Professional Theatre
Where I Am: An opera in France
Location: Dijon;France
Contact:

Re: running effects with submasters

Post by mat » Tue Jun 09, 2009 3:07 pm

it looks like it is a tracking fx and not a chase effect.
Mat-Opera de Dijon
France
lightpalette VL
palette VL 16
10.8.8

User avatar
BrianEvans
Posts: 700
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Location: Orlando, Florida

Re: running effects with submasters

Post by BrianEvans » Tue Jun 09, 2009 3:13 pm

Be sure the the behavior of the attribute the chase is running is set to "manual" in the look properties.
Anytime you record a look with intensity and attributes together, it defaults to "snap off zero",
it sounds like this is what you are seeing.
Brian Evans - System Specialist - Horizon Control Inc.

tomnizinski
Posts: 10
Joined: Tue May 19, 2009 4:02 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Chicago, IL

Re: running effects with submasters

Post by tomnizinski » Tue Jun 09, 2009 6:18 pm

replying to Bobby Harrell request for a show file; unfortunately I don't have the show file on my home computer. I work freelance and won't be back to the venue until June 17th

Post Reply