Second screen : seeing Attribut like first screen

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Thu Sep 25, 2008 5:31 pm

i don't know where i post this...
i would like to see on secondt screen the attributs like the first screen:when i call gobbos i'd like to have the possibility to see the collum gobbo, shutter...whithout to put the mousse on the lift

i don't know if that come from me ?

User avatar
amoyer
Posts: 380
Joined: Tue Mar 11, 2008 5:28 pm
Location: Oakville, ON

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by amoyer » Thu Sep 25, 2008 5:49 pm

I'm not sure if this is exactly what you are asking about, but if you are looking for how to display ML attributes...

Go to the "Display" menu at the top of the screen and select "Other Screen - ML"

Hope that helps.
Andrew Moyer - Oakville Centre for the Performing Arts
Light Palette Live (v10.8.6)
Rack Palette (v10.8.6)
Classic Palette ii(v10.8.5)

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Thu Sep 25, 2008 6:06 pm

thanks but on this Second screen ML i'would like to have a link whith the differents actions i make on ML and seeing direct values and don't touch the mousse for that

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by RobertBell » Thu Sep 25, 2008 7:26 pm

If the main screen has the attributes pane open, when you select moving lights and select their attributes, the pane will automatically scroll horizontally and veritically. If you have the second window set to show ML attributes, it will not do this automatically UNLESS you close the ML pane on the the main window. Reasoning behind this: If you have both windows open, you may want to 'peg' the second window to some MLs or some attribute colomn.

CLOSE the main window's ML Attribute pane in the display window to have the second monitor's attribute grid scroll automatically.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Fri Sep 26, 2008 3:34 am

thanks very much Robert

(i don't remember(or know?) of that.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Fri Sep 26, 2008 11:07 am

i meet the same question for the Blind mode; working on a ML. in a Q don't show automatic colum from attributs in Blind

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by RobertBell » Fri Sep 26, 2008 11:42 am

Cannot reproduce. Need more details please.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Fri Sep 26, 2008 12:33 pm

sorry, i can do that now, sure a mistake of me...
thanks again robert

PierTis
Posts: 354
Joined: Sat Nov 24, 2007 6:33 am

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by PierTis » Sat Sep 27, 2008 3:21 pm

OhOh, it was on looks
in Blind mode on looks attributes 's columne don't move automatiquely

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Second screen : seeing Attribut like first screen

Post by RobertBell » Sun Sep 28, 2008 9:35 am

Right - that is a bug that is logged. :duplicate: FS 849
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply