Page 1 of 1

Rem Dim

Posted: Fri Aug 22, 2008 6:21 am
by ian
Can you confirm how this works - I would expect typing 50 REM DIM (s9) that channel 50 would come on and the remainder dim - this appears not to be the case and channel 50 is grabbed but not turned on.

Many thanks, Ian

Re: Rem Dim

Posted: Fri Aug 22, 2008 8:01 pm
by Harrison
try [50][enter][remdim] That works for me

or [50][FL][Remdim]

Re: Rem Dim

Posted: Tue Sep 02, 2008 11:02 pm
by RobertBell
v10.4.1 (already released to Strand - waiting on their web site to refresh) has made some changes to Rem Dim (all better I hope).