times display

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
User avatar
barbarab
Posts: 115
Joined: Mon Jun 02, 2008 12:19 pm
Location: Charlotte, NC

times display

Post by barbarab » Fri Aug 15, 2008 2:41 pm

Did the way you assign individual fade times to channels change in 10.3.1? There used to be a screen showing each channel's fade time, when you clicked Times, but I don't see that any more. It was possible to highlight the time and change it, but now that doesn't seem to work. Thanks!

User avatar
JohnGrimshaw
Posts: 1233
Joined: Tue Oct 16, 2007 12:51 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: International Man of Mystery
Location: Sydney, Australia
Contact:

Re: times display

Post by JohnGrimshaw » Sat Aug 16, 2008 5:12 am

I think the display did change - it only shows the times for items that change state in the cue.

You might have to use the command line to make changes, though I would have thought select+wheel would work.
...and for more entertainment industry trivia and useless facts, just ask:
John Grimshaw
Managing Director
Stage Fast Pty Ltd

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: times display

Post by RobertBell » Wed Aug 20, 2008 1:28 am

Select and wheel don't work in Times - must be command line, but there are lots of clever methods.

http://www.horizoncontrol.com/mqhelp/mq ... timing.htm

When running a cue, attributes (or levels) that are fading show a countdown in the times window. When it's done, it's gray - or if it has an inp. time - it's white.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply