Page 1 of 1

Control attributes

Posted: Fri Jul 18, 2008 6:14 am
by gooze
Where can I see my lamp on/off or reset information for moving light? I can put this information into cues and they are executed, but I cannot see them anywhere.

Re: Control attributes

Posted: Fri Jul 18, 2008 10:03 am
by RobertBell
Which fixtures are you using? There should be a control column to the far right of the attribute grid.

Re: Control attributes

Posted: Fri Jul 18, 2008 11:52 am
by gooze
Mac700's. I cannot see anything. Only Position Rate and Rate.
I am almost sure that I had the same with the Robe700E AT's I had last week.

Re: Control attributes

Posted: Fri Jul 18, 2008 12:10 pm
by RobertBell
hmmm - I see. Martin uses the strobe attribute for this so it's hidden. I'll let Brian comment.

Re: Control attributes

Posted: Fri Jul 18, 2008 12:13 pm
by BrianEvans
Missing Column In Library.
Will be fixed in next Beta.