Number pad Locks

Questions on Palette and Light Palette operation and features
Post Reply
User avatar
Buffy
Posts: 62
Joined: Fri Mar 07, 2008 7:02 am
Primary Venue / Use: Regional Theatre
Where I Am: Midlands Ireland
Location: Dunamaise Theatre Portlaoise
Contact:

Number pad Locks

Post by Buffy » Fri May 30, 2008 9:26 am

Hi
I'm sure I'm doing something really stupid (inadvertently hitting a key prob). When recording a cue the number pad will not let me change the cue number, I have to use the numbers on the keyboard. It's only occasional-which makes me think it must be pilot error.
Let's just use the 23

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Number pad Locks

Post by RobertBell » Fri May 30, 2008 10:36 am

Could you be hitting [EDIT] which opens the blue box for editing and stops things going to the command line?
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

User avatar
Buffy
Posts: 62
Joined: Fri Mar 07, 2008 7:02 am
Primary Venue / Use: Regional Theatre
Where I Am: Midlands Ireland
Location: Dunamaise Theatre Portlaoise
Contact:

Re: Number pad Locks

Post by Buffy » Sat May 31, 2008 12:24 pm

No it's not that. Try as I might I can't make it happen. However during plotting today it happened again then the desk told me "something bad has happened". I had to reboot. I saved the .dmp file to my usb but didn't take a note of the email address to send it to, any takers on that address?
Let's just use the 23

User avatar
RobertBell
Posts: 2421
Joined: Fri Oct 12, 2007 1:11 pm
Primary Venue / Use: Other
Where I Am: Horizon Control Inc
Location: On the dark side just north of Toronto
Contact:

Re: Number pad Locks

Post by RobertBell » Sun Jun 01, 2008 2:03 am

Too big to e-mail. Use this
http://www.horizoncontrol.com/upload.html
please and thank you.
Robert Bell - Product Manager - Horizon Control Inc.

Post Reply